Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SJÄLENS FRID....

Skogen den sköna allt fina gröna.
Nu skiner solen så fint i trädens
gröda.

Sätter mig ner, blundar lyssnar,
alla ljuden av djuren som pysslar.

Känner själens frid, det får ta sin
tid, jag läker helar av naturens
medicin.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 102 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-29 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström