Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur många tårar finns i ett hav av sorg?

när sältan i tårarna når medvetandet

börjar vi sakta ta in sorgen

 

små, små droppar av skeendet

väter oss inombords

 

så mycket oftare nu

kvillrar tårar fram när vi minst anar

 

som om året inte förmår

att rymma alla i sin famn

 

© Birgitta Wäppling, 29 mars 2020

 

 

 




Fri vers (Fri form) av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-29 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP