Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Publicerad här tidigare i september 2005 - men den saknar bäst före datum när det känns som om den äkta kärleken åter inträder i mitt liv ...


Själens Universum

 

Hissar mina segel
Seglar ut och in
genom din själs
undersköna spegel …

Din andedräkt
driver min färd
in och ut
igenom
ditt inre universum …

Känner själslig sinnesro
och förundran
över hur vackert det är inom dig
Känner hur lycklig jag är
att få ha dig så kär …

Känner ett underbart leende
spridas och växa inom mig
när jag inser
att ditt universum
är förenat med mitt …

Vårt alldeles egna universum!


©Peter Stjerngrim

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-03-29 19:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Länge leve den äkta kärleken som känns i varje atom...
2020-03-31

  BenGust VIP

Och ett leende smittar av sig.


2020-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP