Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väggar av eld

Varmt och torrt
Ett ställe med väggar av eld och mark täckt av aska.
Iklädd i en vit fladdrig klänning går hon långsamt fram.

Han sitter där rakt framför henne, ståtlig och kraftfull.
Skriken hörs från alla håll men hon är förtrollad.

Vid hans tron så mäktig hon nu står och ser honom rakt in i ögonen.
Hennes framsträckta hand han tar och ställer sig upp.

Hon känner hans värme när han omfamnar henne och vet
Hon vill inte tro det men smärtan hon känner är sanningen.




Övriga genrer av G.F.N
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-29 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

G.F.N
G.F.N