Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DE STIGAR JAG VANDRAT....

De stigar jag vandrat har fört
mig hit. Det har varit jobbiga
dagar, mycket slit, värt sitt pris.

Den jag varit har format min själ,
nu vet jag vem jag är. Önskar alla
den stolthet, styrka jag bär.

Delar med mig av kärlek, empati
till alla som vill ta tillbaka sitt liv.
Droger, ångestens smärta var min
maka, vi skildes åt vill inte tillbaka.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-29 20:09



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Vacker omskrivning av din kamp. Bra gjort!
2020-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström