Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Porslins pantrar

Så nära lyxlivets glamourösa drakar.
Havsbrisens vindar doftar solmogen skönhet.
Berusar mig av puderrosa smultronsorbet.
Som du förut vidrörde min hud. Hud av marmor.
Den oäkta kärlek serverad på snäckskal.
Ömsar skinn som dykarens dykardräkt.
Befriad från lögnens smuts.
Inreder mitt inre med porslins pantrar som
glittrar lite lätt i nattsvart regn.
När din smekning väckte min livslust,
lämnar jag sorgen som om det vore virvlande
höstlöv.
Svart kyss.
Näktergal förvandlas till ödmjukhet.
Jag stannar upp och ser när det förflutna älskar
med nuet.
Du möter inte min blick. Jag förstår.
Du andas onyktra andetag.
Jag andas friheten du gett mig.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-29 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP