Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

??

Allt tar kol på mig och smärtan ökar
I min själ kommer alla demoner och spökar

Asså vafan är det här för värld
Blir hatad i skolan för jag är svårlärd

Vi måste följa trender och alla dessa normer
Går man upp i vikt får man har för att man har fel former

Men vad är egentligen rätt och fel
När vi lever i en värld där livet är ett skådespel




Bunden vers (Rim) av Anja Hansen
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-29 21:06



Bookmark and Share


  Koloristen
Bibeln klargör vad som är rätt och fel. Ha en trevlig läsning!
2020-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Anja Hansen
Anja Hansen