Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Annaemi. En humledrottning vilar efter maten


haiku - humla i krokus

letar det enkla
finner vårens mirakel
humla i krokus




Bunden vers (Haiku) av Annaemi VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-03-29 22:40



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
Fint rinnande presens som landar på poesins adelsmärke: humla i krokus, en rad utan verb. Stiligt!
2020-03-30

    Max Poisé
Små ting stora tankar...
2020-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP