Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En lek

jag ligger och tänker på
alla människor jag aldrig träffat
hur jag ska nå dem
om jag kommer nå dem

jag finner inte ensamheten
märkvärdig
den är min trogna följeslagare
på gott och ont

jag ligger och tänker på snäckor
de stora snäckorna
som när man höll mot örat
hörde havet ifrån

jag försökte höra havet
från en snäcka
jag ansträngde mig hårt
för att höra vågskvalpen
men det var så tyst
snäckan lät inte alls




Fri vers av ett blått spöke
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-30 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ett blått spöke
ett blått spöke