Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLA KÄNSLORS TORG....

Lyckan att vara fri från ångestens,
smärtas liv. Med jobbet, stödet, inte
rädd för ödet, jag kan släppa kryckan.

På stapplande steg, upp ibland ner.
Ett vanligt liv, utmanande kliv. Går
på förändringens stig, det får ta tid.

Glädje, sorg alla känslors torg med
acceptansens famn. Tar jag emot det
som dukas fram, av livets hand.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 102 gånger
Publicerad 2020-03-30 02:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström