Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godmorgon min oro.

Godmorgon min oro,
kul att se dig igen.
Jag har varit vaken hela natten
och tänkt på dig, min vän.
Solen har börjat stiga,
och skapar en helt ny dag.
Tänk vad mycket vi ska göra,
du och jag.
Vi leker gårdagens lek ännu en gång,
Du valde, igen,
för mig blev det frivilligt tvång.
Inget nytt att rapportera framåt kvällen iallafall,
men en till dag ska gästa vår hall.
Vad ska hända imorgon?
“Ingen vet” säger du och strålar.
Godnatt, min oro,
nu återvänder jag till min säng av nålar.




Fri vers (Fri form) av Salut Lellan
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-30 07:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Salut Lellan
Salut Lellan