Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det redan försent?

Måndag den 30e mars 2020
och det snöar för fullt utanför mitt fönster.
Milde tid var min tanke,
ska vintern komma nu?
Allt har blivit upp och ner, bak och fram
i hela världen.
Inget är som det var förut varken människor
eller årstider!
Jag sitter och får nästan ångest...
vad ska hända, varför ser vi inte med rätta ögon?
Det är så solklart allting egentligen...
vi har lyckats förstöra vår Moder jord
och nu vrider hon sig i plågor,
vi måste hjälpa henne tillbaks till ett friskt varande
och det omedelbart, innan det är försent,
ELLER ÄR DET REDAN FÖRSENT??




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-30 08:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP