Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I virusets anda

Stilla så stilla allting är

Vi vandrar allena i virusets spår

Vart du än kommer är fråga given

Hur är det du känner och mår

 

Tillsammans i ensamheten

Det är nästan som ett hån

Så nära i tanken 

Men ändå så längt ifrån

 

Möten de sker i avståndets anda

Ensam på behörigt avstånd ärtidens devis

Ty ett virus så fruktat har kommit

Och påverkar vår vardag på alla vis




Bunden vers (Rim) av Maria Sundelin VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-30 09:52



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Vackert och sant skrivet, speglar vår tid
2020-04-06

  Marita Ohlquist VIP
Plötsligt blir livet annorlunda och vi blir varse vår sårbarhet.
Jag följer utvecklingen, inte rädd, men försiktig.
2020-03-30

  ULJO
Vår skräck har gått till överdrift. Det vi nu ser är ett förfall som går mot dödsriket.
2020-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP