Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Relaxa

 

 

i tider som dessa

ska man ej pressa

sig till yttersta gräns

det är då det känns

i huvud, ben, armar

i oroliga tarmar

 

att stressa är ej bra

absolut inte varje da'

ta det lugnt o med ro

vila i eget bo

låt kroppen hämta sig

snart du känner dig

 

både rask och kry

det är ju inte fy

som en människa hel

inte några synliga fel

ej heller inuti

som fågel fri

 

flyg till längtans land

kom, ta min hand

nu med vindens fart

vi är där snart

vi stannar där en stund

slumrar i en lund

 

sedan vi styr kosan hemåt

vi seglar hem i en båt

nu jag med fingrar knäpper

ur hypnosen jag dig släpper

snart du välbehag känner

snart är du bland vänner

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-03-30 10:25



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fint skrivet om påminnelsen om att koppla av. Kanske just Corona ger oss tillfälle.
2020-03-30

  Bodingen VIP
"Country road take me home" fast i luft och till sjöss.
2020-03-30

    Max Poisé
Återkommer jag till dig när stressen ankommer, så du får knäppa med fingrarna:-)
2020-03-30

  ULJO
Alltid ta hand om och relaxa. Ta det lugnt ladda batterier. Viktigt Inte bara i Coronatider.
2020-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP