Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är stort

Det är stort att vara kvinna

det är stort att vara glad

behöver inget vinna

för att nå en högre grad

Det är stort att vara frisk

det är stort att ha en man

behöver inte önska mer

när kärleken känns sann




Bunden vers (Rim) av Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Läst 178 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-03-30 11:29



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Ja, ja visst är det så, fint tack
2020-04-03

  överlevaren VIP
Värdefull insikt!
2020-04-01

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att bära med sig i dagen!
2020-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Pia Laurell (fd Kal Wallin)