Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aprilväder i mars


Dagens väder

Snödroppar växer
Skönt värmer solens strålar
Åter faller snön




Bunden vers (Haiku) av Lisa Sjögren
Läst 332 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-03-30 14:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det växer i gräsmattan men sen faller snön och det gröna blir vitt. Du skapar poesi Lisa.
2020-03-30

    Max Poisé
I årstidens ingemansland är det detta som händer. Snyggt...
2020-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Lisa Sjögren