Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pressveck och nystrukna skjortor

Stenansikte med isblå blick
Kliver genom livet
Som om ingen kan nå honom
Stora självsäkra steg
Han tar det han vill ha
Och är bra på det han gör
Men ingen ser
Att bakom pressveck och nystrukna skjortor
Under hårdhudat stenansikte
Döljer sig en skrynklad själ
Och en liten pojke
Som längtar hem




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 409 gånger
Publicerad 2006-07-07 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP