Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Altan-o-siesta-liv


Tyggungan hänger i taket
därifrån vaggar jag
och bligar mot himmel och sol

örterna i sina krukor
ser också ut att trivas

och Luiz röst är mjuk
av välbehag
när han ropar mig till sig

innan vår siesta
tänker jag; Tack
- ännu en dag är oss given!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-03-30 15:45



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa det gäller sannerligen att vara glad åt varje dag man får. Så fint förmedlat.
2020-04-01

  Respons VIP
Konsten att njuta av livet i det lilla och i det stora — kanske det bästa vaccinet mot corona?
2020-03-31

  lila fjäderblomman VIP
Tack för din tacksamhetslov! Att vara närvarande i nuet- gör att man inte tar något för givet - DÅ känner man tacksamhet.
2020-03-30

    Lena Staaf VIP
Så vilsamt att läsa och få känna vardagslugnet och kärleken.
2020-03-30

  Kungskobran VIP
I vår isolering har vi det bra
vi har ju varandra
Det går ingen nöd
vi har mat brännvin och bröd
Vad kan man mer begära
när kärleken är här och nära
2020-03-30

  Marita Ohlquist VIP
En underbar text om vardagsglädje, att njuta av och glädjas åt naturen, planteringar, maken och att leva tillsammans!
2020-03-30

    Elisabeth Nilsson VIP
En tacksägelse i finskrift, över det liv man har.
2020-03-30

  ULJO
Tacksamhet över livets goda
2020-03-30

  Rise Little One
Tacksamma tankar för det lilla man har....
2020-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP