Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ordlek

fasad
parad
parodi
apati




Övriga genrer av Knastroll VIP
Läst 426 gånger
Publicerad 2006-07-07 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP