Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sesam

han gör sig illa på hennes tårar. likt tusen skärvor som måste plockas minns han i smärta hur hon brukade andas mot hans hals. oundvikligt slås orden in till att bli återhållna och tillbaka trots en kärlek som fått jorden att snurra. än finns mycket att säga. som att jag saknar ditt fall.
men förlåt är en famn som måste öppnas.




Fri vers av Blåbäret
Läst 203 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-03-30 18:55



Bookmark and Share


    tramp
vemodigt, naket, avskalat
men
"än finns mycket att säga".

väcker hopp

2020-04-02

  Rublev
Gör ont att läsa, men smärtan gör gott, renar blicken, visar på en väg framåt, viljan att älska.
2020-03-31

    ej medlem längre
Dina ord flyter så naturligt och hudlöst genom skärmen. Vackert så!
2020-03-30

  Ordochfragment
Jättefin! Känner smärtan du förmedlar så exakt i skärvorna, och hoppet om förlåt. Dina raders rytm förstärker det hela. Läser om och om igen!
2020-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Blåbäret
Blåbäret