Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snorunge, sitt stilla!

Jag vill dig bara väl
Här, låt mig se
Låt mig plocka stickan
Ur ditt finger
Sluta sparkas
Och fäkta med armarna
Men sluta grina nu
Se, du får ett pippiplåster
Hjärtat, kom här
Så får storasyster
Blåsa bort det onda




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 462 gånger
Publicerad 2006-07-07 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP