Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så som det är...

Ett andetag
är tillräckligt
för att tappa allt

Ändå står jag kvar
bredvid dig




Fri vers av ia VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-03-31 00:02



Bookmark and Share


  Rublev
’Ändå står jag kvar
bredvid dig’

Jag påminns om, och förundras över
kärlekens trotsiga uthållighet
och visa dårskap!
2020-03-31
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP