Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trogen

Inget borde vara möjligt
utan att känna
Ändå är jag tom

Ingen borde sörja
det som inte finns
Du håller mitt andetag

Varför kämpa för något
som aldrig kom tillbaka
En gång för längesedan

Nu står vi ensamma
bredvid det som var
Tillsammans

Ekot viskar tyst utanför
meningslösa ord
Det borde inte vara vi....




Fri vers av ia VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-03-31 00:08



Bookmark and Share


  Fredrik Axelsson
Det svaga och smärtsamma som uttrycks starkt.
2020-03-31
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP