Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För länge sedan...

Den gamle mannen granskar sitt ansikte i spegeln
minns en helt annan ung man
för länge sedan

Det var då ett nu som blivit då
minnena blir grumliga
så länge sedan

Nu ett helt annat nu inte då
spegeln visar dock inte minnen
från länge sedan

Den gamle mannen söker sina minnen
letar i glömskans arkiv
ur det som var för länge sedan
bo.rackson2020




Fri vers av bo.rackson
Läst 130 gånger
Publicerad 2020-03-31 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bo.rackson
bo.rackson