Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mormor

Jag stiger upp varje morgon med samma tomma känsla
Min mormor lärde mig att men alltid skulle hälsa

Både på de man känner men även på andra
Hon lärde mig även att vi måste ta hand om varandra

Men vårt samhälle idag är rätt grått
Vi måste hjälpa varandra så dehär får ett stopp

Jag var på semester med mormor i Irland
Där var folket annorlunda och tog hand om varann

Hon sa såhär ska det vara, vi måste hjälpas åt
Gör man fel måste man alltid kunna säga förlåt






Bunden vers (Rim) av Anja Hansen
Läst 125 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-31 02:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anja Hansen
Anja Hansen