Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ney & Shakuhachi

Finns
med utsträckta tankar
upp mot dagen

ryggen skalbaggssluten
mot det förra

snubblande
genom språkens skållmynta
salvelser

svordomarnas glödbränder
om kinder
och hårbeklädnader

invektiven väsande
ur luftstruparnas vinande
som persisk ney,
som japansk shakuhachi

Allt man struntar i
sotflagor
dalande
genom oöverskådlighetens
fan-i-helvete

Rymden svart
omkring,
svart omkring




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-31 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP