Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min förlorade framtids vision


En ny dag

Ännu en ny dag har börjat
Vet inte varför
Kan nån förklara
Meningen med detta.

Sak samma om det är idag eller igår
Eller kanske imorgon
Jag blir aldrig fri från ja... kan
nån förklara

Har jag gjort nån så illa
Så hämd är allt som finns kvar
Då vet jag att istället för att leva
borde jag sluta hoppas ....på
en nästa dag

Det ju ingen mening
när det enda jag får är
en ny dag,en ny smärta

En dag jag kanske förstår
varför jag aldrig kan bli fri
Lika fågelfri som jag en gång var

Det enda jag nu ser
är ett becksvart mörker
Ett hav av smärta ....som
aldrig tar slut




Fri vers av poet-idag
Läst 116 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-31 17:23



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Tack sorg och smärta finns där men jag gillar raden"Lika fågelfri som jag en gång var" Hoppet finns där

2020-04-11

  Nils-Robert
Hjärtskärande
2020-03-31
  > Nästa text
< Föregående

poet-idag
poet-idag