Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN KLARA SOL

 

Solglitter strös

över ivriga vågor

 

tunna ränder

av nattgammal is

 

landar i strandkant

bland torra vasstrån

 

lösryckt brygga

nöter mot klippan

 

gräsänder i formation

tuffar mot strand

 

kvarglömd smörgås

något att kalasa på

 

tuffar sedan iväg

under allmänt tjatter

 

mot nybyggda bon

gömda i vassruggar

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2020-03-31 17:53



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Som en utflykt att genomläsa stroferna, med tydliga, fint skildrade sekvenser att ta del av.
2020-04-07

    Lena Staaf VIP
En vårdikt att bli glad av!
2020-04-06

  M.Eta
Du beskriver fina vårtecken!
2020-04-01

  Rise Little One
En strålande text som berör alla fem sinnen!
2020-04-01

  Niliboy
Fint å fantasifullt, inget gömt å glömt!
2020-03-31

  Blomma-Stjärna VIP
fint skriven,ömsint text som det är roligt att ta del av
o, dessa änders bestyr - i denna vår som alla andra vårar!
2020-03-31

  Marita Ohlquist VIP
Underbart skrivet om vårens olika "ansikten"
2020-03-31

  ULJO
Fint förmedlat
2020-03-31

    Max Poisé
En senvintermelodi med känsla...
Tack för denna!
2020-03-31

  Feliaxel VIP
Fantastisk känsla i dina ord
Gillar
2020-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP