Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En väntan och längtan efter värme och sol


Snart vår igen

Det är sent i mars och solen har börjat värma mitt hus.
När jag tittar ut kan jag börja ana dess varma ljus.
Det har varit en lång lång vinter så kall och frusen
och nu vänder det åter och det är värt flera tusen.
Nu kan jag tänka på det enda jag vill
att åka och campa och kanske äta kräftor med dill.
Sommaren är en kort skön tid,
i den årstiden vill jag stanna i hela mitt liv.
För då kan jag simma skratta å va gla
å det tänker jag göra varje da.
Nu gäller det bara att hålla ut,
för den här känslan får aldrig ta slut.
Om två månader är sommaren här,
så länge kan jag kanske vänta utan besvär




Fri vers av poet-idag
Läst 123 gånger
Publicerad 2020-03-31 18:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är vår nu.
2020-03-31
  > Nästa text
< Föregående

poet-idag
poet-idag