Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I stormen

Du är som ett moln
tung över mig
Hon är som den vind
som aldrig kom

Jag har köpt en båt
den är än på land
Du hissade seglen
ändå

Kan du ro ett slag
låt mig vilas bort
Låt mig glömma dit
vi inte ska

Jag vill hem igen
jag vill krypa ner
Din ilska
betryggar mig

Låt mig hålla den
som är frusen och kall
Jag kan inte
brinna mer




Fri vers av Felicia försvann
Läst 173 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-03-31 18:58



Bookmark and Share


  Glitz
säger bara wow!!
2021-01-25

  SatansSon VIP
den här var rolig. riktigt bra.
2020-12-17

  wiria77
så fint skrivet

2020-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Felicia försvann