Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brossans grav

Allt jag skriver kommer från mitt inre
Antidepressiva kan inte äns lindra de

Jag ropar efter hjälp men ingen hör mig
Känns så tomt bror, fan va jag saknar dig

Jag brukar gå till din gravsten
Gör allt jag kan för att hålla den ren

Men folk är respektlösa och smutsar ner
När ska folket bättra sig, härregud skärp er

Varför slänger folk fimpar och skräp på en persons grav
Kan ni inte visa respekt!? Eller är det ett för stort krav

Död eller levande spelar ingen roll
jag älskar dig lika mycket bror vilket som

Saknaden är stor och jag hoppas du har det bra
Hälsa dom andra änglarna så ses vi någon dag




Bunden vers (Rim) av Anja Hansen
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-31 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anja Hansen
Anja Hansen