Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flaskpost

Du skickar brev
de säger att du fryser, att huden knottrar sig,
att havet
fortfarande är samma hav

men det ska komma tider
då ett varsamt ljus speglar sig i dig
och fönstret öppnas mot en vild park
där insekterna släcker all sin törst
och fåglar sveper vingar av gasväv
över mjölkvita ögon

och sorgen ska vara mycket långt borta
och idogt vaka över dig




Fri vers av Grävling
Läst 142 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-03-31 22:48



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Ödesstämning i din vackra dikt.
2020-04-01

  Solweig Jansson VIP
Jag får en vag orovarslande känsla av texten, som dock är full av dina vackra personliga bilder som alltid !
2020-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling