Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


skam

 

länge och ofta har jag sagt att jag inte vill förklara mig, inte försvara mig. och så kommer Du. gör det tydligt. var jag behöver lägga ansvaret, hur jag behöver se mig själv, vem jag vill försvara mig mot. och så gav Du mig en kyss. i hela kroppen genom läpparna och tungan, tog jag emot eller gav jag Dig motstånd. av detta vet jag inget då hela jag var i kropp. din hand i mitt hår och jag skakar lätt ännu.




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2020-03-31 22:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En berörande kärleksdikt som tränger sig på - på ett fint sätt.
2020-04-07

  Respons VIP
Stark sensualism!
2020-04-01

  Flisan
''din hand i mitt hår och jag skakar lätt ännu.'' vet inte varför det är så svårt att motstå. Och att det är sista meningen gör det hela så känslosamt. Fint skrivet. Som alltid!
2020-04-01

  SatansSon
kyssar känns i denna text.
2020-04-01

    Max Poisé
Ett ögonblick du fångar mycket väl, jag befinner mig just där när du berättar och det är ett högt betyg...
2020-04-01

  Blomma-Stjärna VIP
men så underbart sinnlig och levande text - och en fin bild på dig!
2020-03-31
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP