Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leda

Den där skönheten jag bar en kort sekund
har den torkat i en förgiftad brunn
Det där skrattet som bubblade fram
blev det fångat av en främmande man
Det där skuttet mot en vattenpöl
har det drunknat i en geggig göl
Den där blicken av lust och behag
har den stelnat i ett behagfullt drag
Den där viljan att sig fram
är den borrad i makadam
Den där glädjen att finnas till
Kom tillbaka, det är det jag vill




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-04-01 03:13



Bookmark and Share


  Anya VIP
Så fint radar du upp önskningar och jag känner med diktarjaget. Jaa har man glädjen är man rik. Hoppas och tror att den kommer tillbaka.
2020-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP