Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår kära Corona

Välkommen vän, vår käre Corona
Kommer till räddning till hela vår värld

Förenar människor inför yttre hot
som spetsar gör på okända svärd

 

Kärleken blommar inför yttre hot
Förbrödrar och enar stridiga själar

Välvilja visas till okända vänner
Ses som ett hot, men männskan förädlar

 

Stunden är kommen till en förening
Punkten nu sätts för den fala egoismen

Sveper genom människosläktet i världen
Nu starten har kommit för realismen

 

Ja den nya tiden är här
Tiden när murar ska falla

Vi ska alla bli bröder och systrar
Du, och vi, ska nu gälla oss alla

 




Bunden vers (Rim) av Mats VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-01 03:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är sjukt att hylla viruset.
Jag HATAR det, och jag HATAR tjatet om viruset.
2020-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Mats
Mats VIP