Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-Drömfångare... Hur gör du?

-Drömfångare!
Hur gör du?,När du jobbar med drömmarna menar jag...
Är det drömmarna i vaket tillstånd...?
Eller på det mer omedvetna planet, när människan sover, som du jobbar...?
Satsar du STORT, och jobbar med både och....
Drömmar som vävs i sömnen, i drömmen, och drömmar som vävs i vaket tillstånd, de medvetna drömmarna att uppnå.
Och sen har vi ju dagdrömmeriet, som vissa håller på med.




Bunden vers av Mim
Läst 99 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-01 04:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Alla drömmar berikar! Men mardrömmarna är inte något att ha...
2020-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Mim