Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagväveri, Dagdrömmeri, men vart ifrån?

Dagdrömmeri, kanske är ett slags dagväveri, av drömmar?
Men vart vävs drömmarna ifrån?
Med andra ord vart kommer de ifrån?
Alla vet ju var de landar...
Hos människan som drömmer om dem...
Tänk om dagdrömmar vore en kedjereaktion?
Och spreds som för vinden...
Från människa till människa?
-Det här är min personliga dagdröm, och nu för jag den vidare till dig...
Kanske dagdrömmaren skulle säga?
Just för att dagdrömmaren anser det vara Livet!
Att dagdrömma, för sig personligen...
Att personligen ha en dröm, eller alternativ Verklighet, att gå till...
För varför skulle Drömmaren behöva fly?
Kanske undan tristessen...?
Men annars ser jag inget rimligt skäl...
Är det nödvändigtvis så att den som har tråkigt dagdrömmer mer?
Kanske, kanske inte?
Vem vet?
Bara den som själv har upplevt?...
Annars är det svårmätna Sifo-undersökningar, när det gäller sådant här?
Det är som en helt egen sfär!




Bunden vers av Mim
Läst 88 gånger
Publicerad 2020-04-01 05:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Intressanta funderingar om det absolut egna.
2020-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Mim