Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske djupt, eller en fråga till gemene man, eller kvinna.


Högst individuellt!

-Hur gör du?
När du jobbar med dig själv?




Bunden vers av Mim
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-01 05:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim