Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 


Låt oss bygga återföreningen, inte fasaderna på byggnader! Tankar bildar hela ditt öde


1 April Bild.

 

 

-
Tänk inte det onda och det goda kommer att förbli i ditt hem!

https://www.mdmag.com/medical-news/comparing-rt-pcr-and-chest-ct-for-diagnosing-covid19?fbclid=IwAR24nEkNtBjeV8V4HhOsW7C9JJOuR0m2SCSxM_V9QXwX3IwL4TVqgaueIjE

 

Destiny har 16 regler: Läs alltid dem så blir du lycklig.

 

 

 

För att följa dem behöver du beslutsamhet och uthållighet.

Läs reglerna varje dag tills de blir lektioner för dig!

 1. Början av allt är tomt, men det måste fyllas på annorlunda.
 2. För att uppnå önskan räcker inte önskan, du måste fatta ett beslut. Endast i detta fall kommer det att finnas möjligheter.
 3. För att ändra din väg måste du stoppa och först då kan du börja röra dig i den andra riktningen.
 4. I livet måste du betala för allt. Men det dyraste är vägran att ändra någonting. Ibland blir det uppenbart först i slutet av livet.
 5. Om en person ständigt är rädd för att göra något fel, genom att göra ett misstag, gör han eller hon till och med det största misstaget i hans eller hennes liv.
 6. Det är alltid så. Det är inget fel med livet.
 7. Om du upptäcker att målet är otillgängligt, fokusera sedan på andra mål. När du har uttömt dem kan du försöka komma tillbaka till den första.
 8. Om livet inte kräver något, ger det ingenting. Om du ber om något obestämd, kommer gåvan att ha samma karaktär. Det är alltid nödvändigt att ange dina önskemål tydligt.
 9. Det finns inget absolut nöje i livet. Det begränsas alltid av vår uppfattning om världen.

 

 1. Strävar du efter att förändra dig själv? Glöm sedan passiviteten. Tack vare henne förloras chansen för ödet. Du erbjöds kartan, rutten och destinationen. Men för att använda dem måste du åka på en resa.
 2. Nytt betyder alltid förstörelsen av det gamla. Men inte bara måste du förstöra, utan också rensa platsen. Och detta kräver kraft, tid och kunskap.
 3. Mannen försöker förändra sitt liv, men gamla stereotyper och vanor ingriper.
 4. Var och en av oss lockar exakt vad han älskar mest. Ödet gör inte så mycket. är generös, men bara om du vet vad du ska fråga!
 5. Vi måste förstå att världen inte skapas bara för nöje. För det mesta svarar det inte på våra förväntningar och idéer. Men du måste alltid sträva efter att göra det bra. De som inte kan göra detta kommer aldrig att kunna uppskatta det goda som andra fått.
 6. Om du omfamnas av en stark önskan att ha något, betyder det att du inte känner igen dina färdigheter och kvalifikationer.
 7. Det är mycket svårt att motstå negativa tankar. Jag får dig att lida, du oroar dig. Välj en tanke från denna negativa rullning och ta bort den. Då kommer du att bryta den dåliga avsiktliga kedjan och den kommer inte att bry dig så mycket.

Enkla regler, eller hur? Men ändå har de en gynnsam effekt på din vision av världen. Det är inte svårt att se dem, men de har ovärderliga fördelar!
Övriga genrer (Översättning) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 24 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-01 08:07Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
https://inpolitics.ro/manevre-murdare-puterea-pregateste-culpabilizarea-medicilor_18445018.html?fbclid=IwAR1hbm0LOi5atsz3ZRxlyZDtPfE5huF2it3gZwI2bV6oxRIwQ6f2RM93eZo
2020-04-01

  Jeflea Norma, Diana. VIP
https://stirileprotv.ro/stiri/international/biolog-chinez-prins-in-sua-cu-3-fiole-suspecte-fbi-crede-ca-ar-contine-virusii-sars-si-mers.html
2020-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP