Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattöga


Djupa
tjärnens
svarta
öga

Vidöppet
mot
lufthavets
vågor

Över
ytans
kolsvarta
spegel

Stoft
ur
stjärnefall




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-01 08:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP