Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonljus


Allt som
natten var

Föds åter in
i morgonljuset

Alla drömmar
natten haft

Har åt dagen
givit kraft

Ingen trötthet
tanken längre
när

Bara vingarna
som nattens
drömmar bär




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-01 10:01



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
När mörkret släpper fram dagens ljus
då formas lyckans brus
den går mot nattens dröm
så skön och öm





2020-04-01

    Max Poisé
Vackert så det förslår...Fint diktat!
2020-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP