Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första gången

Första gången
Blev sista gången
Blev ett minne

Ett minne
Blev tårar
Blev skratt

Ett skratt
Blev ett minne
För första gången




Fri vers (Fri form) av Lisa Sjögren
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-01 10:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Men Du minns, Du kommer ihåg. Då gissar jag att "första gången" alltid lever kvar.
2020-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Lisa Sjögren