Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Krispaket  

 

 

För att rädda mitt liv ur kollapsen

Behöver jag ett krispaket

 

För att bygga om mitt liv

Också behöver jag ett krispaket

 

För att glömma mina förflutna Ursell liv

Behöver jag ett stort krispaket

 

För att våga gå vidare i mitt liv

Krävs ännu större krispaket

 

För att våga förlåta de människor som kapat mitt liv

Behöver enormt stödkrispaket från Gud

 

För att älska de som hatar mig

Kräver massa krispaket och strid

 

För att släppa in en människa i mitt liv

Söker jag evigt tillitkrispaket

 

För att vara eller icke vara

Krävs slut på demokrati och heligkrig

 

Ett krispaket!

Gratis och för alla sörjande själar på jorden




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 117 gånger
Publicerad 2020-04-01 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP