Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den här skrev jag i början av mars precis innan vi förstod att det skulle också påverka oss i Sverige.


En osynlig partikel


Artikel efter artikel om en osynlig liten partikel.
Olika analyser:
"Tvätta bara händer och gör rätt när du nyser."
"Håll gränsen stängd. Lås in varje student".
Experter beräknar riskerna, till helt olika procent.
Överdriven oro eller alldeles för släpphänt?
Ett allvarligt ras eller bara en tillfällig fas?
Har vi hybris när vi står inför en stor kris?




Bunden vers (Rim) av Margo
Läst 169 gånger
Publicerad 2020-04-01 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Margo
Margo