Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återfall 2



Mitt huvud
Ligger i en pöl av spya
Läpparna öppna
Vill inte mer nu
Kan allt inte bara släppa taget
Om mig
Och jag
Ligger kvar
Sjunker genom jorden
Ner till den ruttna roten
Medan du stryker mitt hår
Säger att det är ok
Att jag är söt ändå
Men jag luktar surt
Och jag är så trött på att det ska göra allt bra igen
Det gör ingen skillnad
Skillnaden
Måste jag göra




Fri vers av intesammaperson
Läst 185 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-04-01 13:13



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
du skriver för lite. dub e bra. pqassar på parnassen.
2020-04-07
  > Nästa text
< Föregående

intesammaperson
intesammaperson