Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett bra ställe för nålar

Hur hittar man det?
Det genuina och fria?
Det oförstörda, orörda.
Naturliga.
Organiska.
Egna, personliga.
Att sluta illustrera vad man tror
är bra, eller vad man tror att andra vill se.
Att våga duga?
Men när vi öppnar är allt så mjukt.
Vi blir som nåldynor.
Ett bra ställe för nålar,
och plötsligt känns det fruktansvärt orättvist.
Är det värt?



Jo, det är väl det...





Fri vers av Krimskramsan VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-01 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP