Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om det ligger någonting i att kunna bli återfödd, då vill jag slippa hamna i London den första januari 1392, eftersom det skall ha varit året för när digerdöden började eller slutade. Fast vem vill bli född igen? En av mina vänner vill bli ett djur.


När det kommer till musik





Sjunger de
'The women takes it all'?*
Det är ju så det låter i alla fall.

Å andra sidan har mina föräldrar
börjat höra litet 'sådär' på sista tiden.
Att det skulle kunna ha något
med min egen hörsel att göra,
som en vän till mig föreslagit.

Det örat vill jag då absolut inte höra på.



*För den som inte kan engelska
vill jag skriva som det uttalas 'Vimmen'.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-01 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP