Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryning

Jag rusar nerför en backe
när gryningen bryter loss, som
öppnar luckor i skyn,
förgyller trädkronorna - äntligen
äkta guld -
och nystar upp mitt mörker.
Jag ser upp
och säger tack.




Fri vers (Fri form) av Kajsa M
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-01 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa M