Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besvikelsens drag

Ses över ansiktet så smalt

tankarna maler som en kvarn

Längtan glädjen var där

och försvann lika fort som sekunders sken

timmarna känns oändliga skruvar klockan fram

Besvikelsen ur dras upp

går inte bara  stänga ned

Allt nedstängt som kranen 

 som droppar  endast små hopp att saker ska ordna sig

allt skulle vara som förr

Endå blev ingenting som förr

 Besvikelsens drag prövar och prövar

Då tar kärleken över och strålar ger mod styrka 

Formar dagen som din........




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-01 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP