Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tiden är ingenting

 

 

 

 

 

i tanken är du mig

så där nära igen

här vid  köksbordet

hör jag dig berätta

ser jag dig snurra

en hårslinga runt pekfingret

 

och fångade du mitt öga nu

skulle du se minnets dagg 

erövra vintertorr hinna

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 394 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-01 20:48



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
"Minnets dagg" - fint!
2020-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg